Over Olivier

Olivier van der Horst

Ik ben geboren in 1989 in Nederland en woon nu in Nederland. Mijn favoriete ding in de wereld is om schoenen te maken met mooi leer en mijn liefde voor schoenen groeit alleen maar. Zo nu en dan zie ik iemand die gek is op schoenen en willen hun eigen paar eigen. Ik heb gezien dat mijn deel van de mensen die denken dat hun schoenen zijn een kunstwerk. Ik ben geen fan van deze mensen, omdat ze meestal gewoon op zoek naar een goede deal, omdat ze te lui zijn om hun eigen paar te krijgen.

Voor deze bijzondere blog ga ik met u delen een idee over schoenenkasten die ik heb nagedacht over een tijdje. Ik wil iets dat volkomen logisch is en vereenvoudigen tot een punt dat kan worden begrepen door een persoon die alleen wordt gebruikt om te lezen over een bepaald onderwerp of te doen op een bepaalde manier.

Mijn motto is "Schoenkasten kunnen me niet bevatten".

De reden dat ik heb gekozen voor dit merk is omdat hun schoenen zijn niet alleen geweldig in alle opzichten, ze kunnen ook bespaart u wat geld!

Een paar weken geleden zag ik deze advertentie in de Volkskrant Zwijger Nederland, waarop een aantal van hun schoenen met korting te koop te koop waren. Een zeer mooie selectie van hun schoenen, met enkele geweldige details, en zelfs met de prijs verlaagd, de prijs komt nog steeds tot 100 Euro!

De advertentie, echter, liet geen foto's, dus het is een goede gelegenheid voor mij om een aantal foto's van de schoenen te nemen.

Voor mijn eerste foto, ik probeerde de binnenkant van een van hun schoenen te laten zien, maar omdat ik niet wist waar te beginnen, ik gewoon geplakt met hun website. Het heeft een mooie beschrijving van hun merk en hun schoenen. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat ik heb gezien veel van de producten vermeld op hun site.

In 2016 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse media, en hier is mijn antwoord.

Ik ben al op zoek naar de perfecte schoenenkast voor mijn twee jaar oude dochter sinds haar geboorte. Ik wist dat ik klaar was om haar wat schoenen te maken, maar uiteindelijk besloot ik om de zoektocht naar mijn eigen persoonlijke stijl te doen. Toen ik in Parijs was, heb ik alle schoenen doorgenomen die te koop waren in het winkelcentrum. Ik had een goed idee van welke ik zou willen kopen, maar de selectie was te beperkt, vooral voor vrouwen. Ik wist ook dat ik een schoen wilde met enige flexibiliteit, maar ik wilde de bank niet breken. Ik was bang dat de prijs te hoog zou zijn, maar de enigen die ik voor minder dan 600 euro had gezien waren in het winkelcentrum.