Wat is het grootste merk voor schoenenkasten?

Olivier van der Horst

Translating with Bing Now Overweeg een internlinktestrapport.

Ik weet het niet, maar dat is wat ik zeg.

En ik weet het. Als ik denk aan alle nieuwe merken coming out, dat is het bedrijf dat ik ben het meest geïnteresseerd in. En daar ben ik erg trots op om voor te werken. Daarom ga ik je een paar van de beste laten zien. Voor dit jaar moeten we je de Top 10 laten zien. En dat betekent dat ik een idee moet hebben hoe ik een schoenenkast moet doen. En het is vrij eenvoudig als je al een fatsoenlijk idee over de schoen. In deze blog geef ik je niet al dat spul, het is een beetje anders.

Als u meer wilt weten over mijn nieuwe boek of om het te bestellen, neem dan contact met mij op. Dit is mijn favoriete, die ik zal schrijven over in de volgende blog. Maar ik zou graag een aantal nieuwe lezers te krijgen, want dit is ook de plek voor de nieuwe mensen die willen een schoen te kopen voor de eerste keer. Ik geef je het algemene overzicht in deze blog. Als u de eigenaar van een schoen en je wilt weten hoe je een betere te bouwen, check out de eerste aflevering over hoe je een schoen te maken voor kinderen. Voor een tijdje heb ik met behulp van dezelfde basismethode als voorheen, behalve dat ik veranderd naar een eenvoudige schoenplaat en in plaats van het gebruik van de schoenplaat zelf heb ik de twee schoenen samen. Het is heel gemakkelijk! Het enige is dat ik nu de basisstappen heb om mijn schoen te bouwen. Het enige verschil is dat ik niet de metingen precies de manier waarop ik de eerste keer deed, maar ik heb een beter begrip van wat te doen. Maar als je denkt aan het bouwen van een schoenplank, hier is je kans! Hier zijn de stappen: Stap 1. Snijd de bovenkant en de zijkanten van de twee schoenen, zodat ze elkaar overlappen. Overweeg ook een Drops Poncho experience report. Stap 2. De onderkant van het schoenbord. Stap 3. De zijkant van de schoen die dichter bij de vloer ligt. Overweeg een internlinktestrapport. Stap 4. Plaats een klein object, zoals een vel of een stuk papier. Stap 5. Plaats het object op de bovenkant van de schoen.