Wat kan breken op schoenenkasten?

Olivier van der Horst

Er zijn hier geen problemen. Geen zorgen daar. Ik denk niet dat het verstandig is voor iemand om ze op de vloer te leggen. Ze moeten dichtbij gehouden worden. Ik kan niet hetzelfde zeggen voor kasten met laden. Je moet altijd dingen bij elkaar te houden, anders dingen kunnen los komen en vallen, en vallen en breken!

Wat denk je? Vertel ons alsjeblieft hoe je het doet. In vergelijking met Touwtje Voor Zonnebril, kan het merkbaar opmerkelijker zijn.

De bovenstaande blog is mijn poging om te beschrijven hoe ik kasten schoon. In tegenstelling tot Feestjurk Pastel is het dus merkbaar effectiever. Ik ben geen schoennoot, maar ik hou wel van schoenen en ik denk dat we soms schoenenkasten zo houden dat ze gewoon te ver van de vloer verwijderd zijn.

We leven in een tijd waarin zoveel mensen de luxe hebben om ergens heen te gaan. U gaan winkelen, uit eten, en je zelfs rijden uw auto (als je een auto te kopen in de eerste plaats) en je hoeft geen zorgen te maken over hoe je schoenen gaan passen in de kofferbak! Dit is geweldig. Het betekent dat ik veel eerder het huis uit kan dan vroeger, maar nu passen mijn schoenen natuurlijk niet in de kofferbak.

Er is een zeer eenvoudige oplossing voor dat probleem: ik zet mijn schoenen in mijn kast. Als je in Amsterdam woont en je woont in een mooi appartementencomplex, moet je het voor je doen. Je zou kunnen hebben om geluk te krijgen het hele appartement opgericht in de tijd voor een speciale gebeurtenis, maar als je niet hoeft te zetten met het gedoe dan u het hele appartement klaar om te gaan voor het feest dat u wilt gaan. Het nadeel is dat je waarschijnlijk een manier moet vinden om uit je appartement te komen zodra het feest voorbij is en je in de auto stapt. Dit is hoe je dat doet. Er zijn vele manieren om het te doen, waaronder: Een flatbed truck. Een auto. Een vliegtuig. Een trein. Een fiets. Je zou ook willen praten met een schoen reparatiewerkplaats. Maar we zijn nog steeds niet erg duidelijk over de beste manier om een eenvoudige schoenenkast te maken. Dus, ik ben het publiceren van deze blog om te proberen een antwoord te vinden.

De reden voor deze blog is simpel: In 2013 nam ik een opdracht aan als docent in Nederland (Gent). Ik besloot een paar weken in een klein stadje in de regio Gent door te brengen om een speciale cursus te geven. En dit is heel opmerkelijk, in vergelijking met schoenenkast Test