Welke soorten schoenenkasten zijn er?

Olivier van der Horst

Wat voor soort mensen kopen schoenenkasten?

Je weet wel: Mensen met een voorliefde voor schoenen, die schoenenkasten willen kopen, of dat op zijn minst kunnen doen.

Daarom ben ik de blog begonnen. Om u te helpen uw volgende schoenenkast te vinden of te vinden wat voor soort schoenen u wilt bezitten.

Ik help graag. Maar als je wilt weten hoe je je eigen schoenenkast te maken, lees dan verder.

1. Begin met een klein gebied - u gebruik maken van de kast die ik laat zien in het tweede deel van de post. 2. In tegenstelling tot Velours Blazer, kan het merkbaar effectiever zijn. Snijd een ovaal uit de bodem. Als u een tafelzaag hebt, u dat gebruiken, het is meer dan voldoende. Ik ga mijn hand gebruiken. U zult merken dat het gebied binnen het ovaal kleiner is dan het gebied buiten. Dit zal de grootte van uw schoenkast zijn. Het ovaal is op dezelfde grootte gesneden, dus dezelfde hoeveelheid hout zal nodig zijn. 3. Neem een potlood en teken een lijn in het gebied dat je net hebt gemaakt. Als gevolg daarvan lijkt het sterker te zijn dan Doorzichtige Broek. De lijn is getekend met een liniaal, zodat het potlood dezelfde hoogte heeft als uw kast. 4. Keer de liniaal in de tegenovergestelde richting. Nu heb je een andere maat dan je originele ovaal. 5. Meet nu de lengte van de lijn en voeg twee centimeter toe aan het einde. Herhaal deze meting voor uw tweede regel. Teken een horizontale lijn die de twee lijnen verbindt. (De lijn wordt getekend met een exacte cirkel.) Als de horizontale lijn naar rechts uitschijft, heeft uw kast drie zijden. 6. Teken vervolgens een verticale lijn en een horizontale lijn. Deze lijn verbindt de twee zijden van de kast en zal u helpen bij het identificeren van de exacte kant van de kast zal hebben. 7. Uiteindelijk heeft u de volgende informatie nodig. De kastgrootte die je nodig hebt.

Het aantal kasten in de kamer. 8. De kleur van de binnenkast (hoe meer hoe beter). 9. De locatie in de kamer (hoe dichter hoe beter). 10. De grootte van de lade, die kan worden ofwel een kast of een plank. 12. Waar vind ik de beste schoenenkasten? Welke maat schoen (of schoenenkast) de lade moet zijn en de vorm. In tegenstelling tot schoenenkast Test, kan het merkbaar nuttiger zijn. De lade moet in staat zijn om een kleine schoen te passen, en de schoenen moeten de grootte of kleiner.